Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FARSANG:2017.

2 0 1 7

Farsangoztak a kertbarátok

Leghangulatosabb, legvidámabb rendezvénye a kertbarátoknak minden évben a farsang. Ekkor hívják meg támogatóikat, szponzoraikat megköszönve segítségüket, figyelmüket a szervezet munkájára. Vendégül látják őket a saját maguk által készített étellel, itallal és műsorral. Felejthetetlenek ezek az összejövetelek, ami elsősorban az előadásnak köszönhető A kertbarátok nő és férfi előadókból alakult csapat bámulatosan nyitott, nagyon jó ráérzéssel, tehetséggel megáldott tagjaik évről-évre sziporkáznak a kiötlött jelenetekben, szórják vastagon poénjaikat. Az öltözékek mindig szuper jók, a szerepeknek megfelelően. A férfiak kórusa bordalokat, katona dalokat adott elő, egy vendég kiskamasz pedig humoros jelenettel dobta fel a közönség hangulatát.

Az akit az influenza nem akadályozott, vagy riasztott vissza a rendezvénytől, nagyon jól szórakozott, beszélgetett és jó zenére táncolhatott.

 

 

Képek és videoklip:  A Videoklip  és Fotók-nál

                                   található.

7.319375-1-.jpg2017.02.01.papa-szulin.-sportcsarnok--kertb.farsang-077.jpg2017.02.01.papa-szulin.-sportcsarnok--kertb.farsang-080.jpg2017.02.01.papa-szulin.-sportcsarnok--kertb.farsang-050.jpg